Lesene hiše Brunarice

Lesene hiše - toplota doma

Poznano je, da les slovi, kot kvaliteten izolator, popoln gradbeni material, ki diha in omogoča ugodno vlažnost in toplino. Znotraj prostorov se vrši naravno prezračevanje skozi zunanje zidove seveda, če izberete debelino brun 19 cm, pri katerih ni potrebno nobene dodatne izolacije ali oblog sten.

V leseni hiši torej ni prepiha, odlične izolacijske lastnosti lesa pa omogočajo naravno termoregulacijo tako, da so pozimi prijetno tople, poleti pa dajejo svežino. Za ogrevanje lesenih hiš se porabi manj energije, kot to velja za klasično grajene hiše.

Nadstreški za avte

E-mail Natisni

Izdelujemo vse vrste nadstreškov ,kot so nadstreški za avtomobile ,za čolne  ,za senco ,pokritje dovozov stopnišč ali za klopi ter mize, za družabna srečanja. Možne so vse oblike streh , materialov ,odprti delno zaprti. Skratka poplnoma po želji.

Enokapni nadstrešek za dva avtomobila in družabni prostor. Streha je pokrita s isoelastom rdeče barve. Kleparska dela aluksiran aluminij temno rjave barve.

 

 

 

 

 

Nadstrešek dimenzij (tloris strehe 6,00 m 5,50 m) 3,80 m  x 5,00 m. Asimetrična streha pokrita s tegollo.

 

 

 

 

 

Nadstrešek pred vhodom v cerkev.

 

 

 

 

 

Nadstrešek enokapni dimenzij 3,50 m x 4,20 m. Kritina tegolla.

 

 

 

 

 

Nadstrešek dimenzij 5,80 m x 8,00 m. Od tega zaprti del 4,00 m x 3,00 m. Zaprti del iz brun 70 mm x 140 mm na dvojni pero in utor. Odprti del imitacija toplarja.Streha simetrična dvokapnica s čopoma ,naklon strehe 35 stopinj. Kritna Bramac klasik rdeče rjav. Kleparska dela aluksiran aluminij temno rjav.

 

 

 

 

 

 

 

Anketa

Kateri naš izdelek potrebujete?